Ik streef naar hoge kwaliteit van de dienstverlening.

 

Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici

KP-nummer: 49900774289

 

Om als diëtist ingeschreven te staan in dit register moet je aan een aantal belangrijke eisen voldoen.

Zo bent u verzekerd van up-to-date kennis en een goede kwaliteit.

 

Orthomoleculair geneeskundig therapeut (gediplomeerd basis- en vervolgopleiding)

 

Ben lid van:

 

Nederlandse vereniging van diëtisten (NVD)
Diëtisten nierziekten Nederland (DNN)
Natuur Diëtisten Nederland (NDN)

 

Landelijke werkgroep labbepaling voedingsstatusdiagnostiek diëtisten

 

Privacy

Om uw privacy te waarborgen houd ik me aan de wet bescherming persoonsgegevens. Daarnaast heeft de diëtist beroepsgeheim. Ik kan u hiermee garanderen dat uw gegevens binnen de praktijk blijven. 

Te veel lichaamsvet is vaak ongezonder dan een te hoog gewicht.

Vaak wordt dat niet eens opgemerkt.

Daarom is het belangrijk om uw lichaams samenstelling te weten.

 

Met een BCM (Body Composition Monitor), wordt uw lichaamssamenstelling gemeten:

  • Percentage lichaamsvet
  • BMI
  • Spiermassa
  • Percentage Buikvet
  • Basaal energieverbruik
 bcm_-lichaamsvetmeter

Bioresonantie

Alles in het universum en dus ook alles op aarde bestaat uit trillingen. Zo heeft niet alleen een mens zijn eigen trilling (uitgedrukt in frequenties), maar ook alles in die mens, zoals organen, cellen, emoties, blokkades enz. Die trillingen zijn meetbaar en behandelbaar met diverse apparatuur.

De oudste vorm van bioresonantie is zonlicht. Wanneer het zonlicht met onze huid in contact komt, vinden er veranderingen in ons lichaam plaats. De reden daarvoor is dat het ultraviolette deel van het zonlicht reguleringsprocessen op gang brengt, die ervoor zorgen dat de huid verkleurt en dat er vitamine D gevormd wordt.
Naast de smalle frequentieband van het zonlicht bestaan er ook andere frequenties die hun eigen regulaties teweegbrengen. Op dit gebied zijn er diverse apparaten ontwikkeld waarmee getest en behandeld kan worden.

In de praktijk van AdviFit wordt gebruik gemaakt van een biotensor en ook van de Resonantie Scan Analyser
De biotensor is een soort pendel, waarmee je snel en doeltreffend kunt meten, of en waar er een verstoring binnen die trillingen zit. In feite maak je dan contact met het onderbewuste van de mens en krijg je antwoorden naar boven, die bewust nooit gegeven zouden worden.
Daarnaast wordt er gewerkt met een Resonantie Scan Analyser Hiermee kan gemeten worden op welk gebied de verstoring zich bevind.

Haaranalyse

Haar bevat, net als elk ander lichaamsweefsel, mineralen die worden opgeslagen als het haar groeit. Alhoewel haar dood weefsel lijkt, blijven de mineralen in het haar aanwezig als het haar verder groeit.

 

Mineralen hebben in het lichaam bijzonder belangrijke functies. Veel processen in onze spijsvertering en stofwisseling zijn in hoge mate afhankelijk van de beschikbaarheid van specifieke mineralen. Om gezond te functioneren is niet alleen de beschikbaarheid van een brede range aan mineralen van belang maar ook de onderlinge verhouding tussen bepaalde mineralen is essentieel.

 

Het bloed is een slechte graadmeter om een indruk te krijgen van de toestand van de mineralen in ons lichaam. Je zou het bloed als een transportsysteem kunnen beschouwen waarbij ook nog eens zeer beperkte capaciteitseisen gelden.
Magnesium vormt één van de belangrijke macro-mineralen van ons lichaam. In het bloed wordt de concentratie magnesium strak geregeld en zal deze binnen een krappe bandbreedte gehouden worden. Hoewel de concentratie in de verschillende weefsels/ cellen sterk kan verschillen.

 

Een haaranalyse is een screening van 21 mineralen en toxische metalen in het haar. Het is een bepaling die relatief goedkoop en erg nauwkeurig is.

 

Door het gebruik van deze “minerale blauwdruk” van de interne fysiologische processen van het lichaam, kan een heel helder inzicht worden verkregen in metabole processen, de energie-niveau’s in de cellen, de mate van stress, het immuunsysteem en de activiteit van de bijnieren. Dit maakt niet alleen een heldere totaaldiagnose mogelijk maar levert ook de basis voor een nauwkeurig afgestemde behandeling met specifieke mineralen/vitamine formules (supplementen).
Binnen de orthomoleculaire geneeskunde is dit een ongekende vorm van maatwerk in de behandeling. De haaranalyse kan daarom, naast de anamnese gebruikt worden om het advies te optimaliseren voor de juiste behandeling.

 

Het haarmonster – een klein plukje haar- dat wordt afgeknipt vlak bij de hoofdhuid, bevat nauwkeurige informatie over de minerale huishouding van de afgelopen 3 maanden.

 

De haarmineralen analyse, in de VS uitgevoerd, wordt als de standaard test beschouwd die wereldwijd wordt gebruikt voor de biologische monitoring van spoorelementen, mineralen en zware metalen in mensen maar tevens in dieren.

 

De analyse moet altijd door de therapeut geïnterpreteerd worden. Deze haaranalyse is een mogelijk onderdeel van een consult en kan daarom niet als los onderdeel aangevraagd worden.

 

Kosten:
Haaranalyse, inclusief rapportage € 140,00

Call Now Button