"Het medicijn van de toekomst zal een medicijn van frequenties zijn."

Albert Einstein

AO Scan™ Technologie is gebaseerd op het werk van wetenschappers van over de hele wereld, zoals Nikola Tesla, Albert Einstein, Marie Curie, Raymond Rife en vele anderen. Deze geavanceerde denkers waren verenigd door hun geloof dat alles op het meest fundamentele niveau energie is. Elke lichaamscel produceert energie, frequentie, trilling en resonantie. Wanneer de frequenties in balans zijn is de levenskwaliteit geoptimaliseerd

De toekomst gebaseerd zal zijn op frequenties resonantie en herstel van baland. En deze “toekomst” is nu het heden! Stel u software voor dat uw cellen voorziet van de frequenties die ze nodig hebben voor hun optimale werking, ongeacht de plaats waar je bent door een App-app op uw telefoon, laptop of pad. Dit is vanaf nu mogelijk met de AO Solex Scan.

Wat is frequentietherapie eigenlijk? Strikt genomen is het in dit geval frequentiespecifieke microstroom (FSM) en

vanuit een puur fysiek oogpunt zijn er zeer specifieke frequenties (“frequentiespecifiek”) met een stroom in het microampere bereik
(“Micro” -stroom) wordt gegenereerd: 1 micro-ampère komt overeen met een miljoenste van een ampère. Ter vergelijking: stroom uit het stopcontact
een sterkte van ongeveer 16 ampère, die op zijn beurt
Komt overeen met 16 miljoen microamps.

Maar waarom hebben we deze microstroom nodig en wat heeft het met onze cellen te maken? Om deze vraag te beantwoorden moeten we contact opnemen met Dr. Robert O. Becker en Dr. Bjorn Nordenstrom herinnert zich dat in elektrische celmembraanspanning een essentiële factor is erkend voor gezondheid, maar ook voor ziekte: omdat een persoon alleen zo gezond of ziek is als zijn cellen gezond of ziek zijn.

Maar hoe kunnen deze twee staten worden gedefinieerd? Welke meetbare eigenschappen heeft een cel wanneer deze gezond of ziek is? Volgens het Becker / Nordenstrom-model is de ideale spanning voor een cel -70 mV (milivolt). Aangezien een cel in deze spanning voldoende energie heeft voor alle processen die worden uitgevoerd en voor communicatie met andere cellen, kan een dergelijke cel als gezond worden omschreven. Als een cel helemaal geen spanning heeft, d.w.z. 0 mV, is dit de definitie voor celdood. De tussenliggende spanningen komen overeen met een verzwakte functie / prestatie van de cel: bij ongeveer -40 mV pijn en ontsteking; bij ongeveer -15 mV beginnen mutaties in tumoren (bijvoorbeeld bij kanker). Vanaf daar is het
Afstand tot de absolute afwezigheid van celmembraanspanning
en daarom niet ver tot celdood.

AO Solex begin
40 jaar geleden adopteerde Loran Swensen een zoon met hersenverlamming.
Hij reisde de wereld rond op zoek naar manieren om zijn levenskwaliteit te verbeteren.
Op briljante wijze ontwikkelde Loran de AO Scan™ Technologie in mobiele vorm, waardoor het toegankelijk werd voor iedereen.
In China in 2008 kwam Loran op een beurs een digitale bodyscan op een beurs. Hij verwierf de rechten om het naar de VS te brengen. Loran en zijn team maakten de eerste AO Scan™ in 2012. De eerste AO-scanners waren groot en duur. Nu is het voor bijna iedereen toegankelijk.

De AO Solex , de 7 Belangrijkste functies:
1. Quick Scan
2. EZ Scan
3. Inner-Voice
4. Vitals
5. Body Systems
6. Comprehensive
7. S.E.F.I. (Subtle Energy Frequency Imprinter)

 

De AO Scan Technology van Solex™ is een elegante, maar eenvoudig technologie en is ontworpen om met het lichaam te communiceren via subtiele biofrequenties en elektromagnetische signalen.

Solex heeft een database van meer dan 120.000 unieke blauwdrukfrequenties samengesteld en een technologie ontwikkeld waarmee je je persoonlijke frequenties kunt vergelijken met deze blauwdrukken om je naar homeostase te leiden – de natuurlijke staat van evenwicht van het lichaam.
Laat de AO Scan Technologie je in staat stellen om je gezondheid weer in eigen handen te nemen!

Contact

Meer weten? Neem contact op.
U heeft vragen over AO Solex.
Schrijf een bericht naar onderstaand E-mailadres en ontvang alle verdere informatie!
U kunt uw vragen ook in een persoonlijk adviesgesprek stellen, wilt u hiervan gebruik maken, geef dit aan in uw mail.

info@advifit.nl

Call Now Button